21-05-08

Ha!
Så mycket för mig och mitt skrivande. Så fort skolan går igång efter helgen försvinner alla tankar på att sitta en stund för sig själv vid datorn och koppla av.

Men faktum är att nu gör jag det. Unnar mig en stund att bara skriva.
Det kan behövas.


Jag har mått illa då och då varje dag under en veckas tid. Det är inte bra... Måste kolla upp snart.

Måndagen slutspurtade jag med både muntlig redovisning av min rapport om tonårstjejers syn på sig själva och medias ideal. Det gick bra. Några timmar efter det gick jag , Sarah och Heinrich in i en duell ... förlåt debatt, mot  Petter, Erik och Kalle. Vi skulle argumentera för dödsstraff.  Vi vann debatten. Det var rikigt vilt och roligt.
Efter lunch genomförde jag ett kör-prov vilket inte gick fullt lika bra. Men men, man kan inte lyckas med allt.

Igår gjorde jag mitt sista prov på gymnasiet. Ett  slutprov i naturkunskap som jag lyckades skriva 11 a4 om. Det är en bedrift!! Iallafall om man gått musiki 3 år.
Efter att jag gjort mitt sista prov fick jag veta att jag fick MVG i ljus&ljudteknik och efter det gick vi i BAMU-gruppen för att fira och avsluta kursen genom att äta på Athena. Jag fick i mig en halv Al greka som innehöll oxfilé och tzatsiki. Behöver väl inte skriva att det var överflödigt gott?

Som om inte pizzan och goda vänners lag räckte en kväll, idag har hela klassen åkt i karavan mot Eknäset i Södra finnö mot Sofias sommarställe. Igår lyckades jag och Sofia lista ut att min och hennes första pojkvän är samma kille. De bodde grannar på landet och jag har alltså varit där ute förut, för 6 år sedan. Det var nostalgi i dag kan jag lova! Allt det där första-kyssen kitet hände för mig hände där ute, där hela klassen lekte irländsk julafton och spelade brännboll idag. Lag Anna-karin, som jag deltog i vann! Underbart. Många fina vurpor fick vi se idag och jag mår fortfaradnde illa.
Hennes familj är helt underbar som gjort tipspromenad och alla lekar, och dessutom fixat fika och dricka i massor till oss alla. Och öppnar upp sitt hem för oss alla 33 personer. 

Imorgon ska jag, Anna-karin , Tomas Efraim och Maria rigga ljus i Hörsalen från 8 till sen eftermiddag.
Sedan ska vi göra oss fina för att åka mot okänd plats och ha vår sista Vårbal tillsammans.

På lördag är det klassfest hemma hos Sofia. Då ska vi bada pool och grilla, se på schlager och gamla familjekonserter och spela singstar. Kommer bli helt fantastiskt roligt.

Umgåsdagar på ingång och inga fler läxor eller prov!
Tackar och bockar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback