267 - Brevik v. 1

Då har man snart avverkat första veckan på Brevik, är hemma just nu för att vara lite ledig och imorgon ska jag jobba på Folkbladet, för att sedan åka ut igen imorgonkväll. Har överlämnat tjejerna i Alexanders händer! Tänkte bjuda på lite bilder från de första dagarna med mina kära konfirmander - de är helt fantastiska! Det har vart lite spring på nätterna, men annars är de riktiga skötsamma barn! Kommer bli sjukt kul veckor därute.Igår hade vi TV-tema och då var Björn Gustafsson uppe på scenen och sjöng en sång.. till Carina Berg!Förutom charmige Björn Gustaffson (a.ka Jacob) jobbar jag med dessa två puddingar, Mickis och Sander! Vilka klippor vi är tillsammans! ;)Igår på andakten höll vi bön för denne man - Guds gåva till jorden som gav oss "Hey Jonny-skämten"

"HEY JONNY - Varfour häller due kaffe på tårna?
- Det är påtår!"

"HEY JONNY - varfour har du sår på ballen?
- Det är skadestånd!"

"HEY JONNY! - varfour ramlar dina barn på golvet?
- De är trillingar!"

"HEY JONNY - varfour är din tama tjur så rädd?
- Det är en red bull!"

and so on, and so on
fr.v Sander, Jag Mickis, konflärare Kerstin och Jacob
Hela gänget vid lägerkyrkan efter att vi auktionerats bort till barnen..Vi lekte en lek där vi alla ledare kom från olika länder och höll i stationer med uppgifter.. Sander var från Oxford därav sin klädsel - vi andra hann byta om.
Jag gick för 5 pengar och de köpte sig en fotosession! Sander gick för 3 pengar och han lovade att bädda sängarna (samtidigt som de andra lovade att städa allt!) Mickis gick för hela 45 pengar - hon erbjöd barnen att få åka linbana. På natten!

Våra fina ledaraspiranter (LASPAR) Astrid och PhilipSånghäfte med alla gamla klassiker.. Finns nog många som sjungit Glory och Du är helig förut?Såhär sitter vi varje kväll och sjunger och spelar - ute på klipporna med utsikt över vattnet. Kan inte bli bättre!
Sofia och Gustav visar oss lite tantslagsmål!Såhär kan det se ut när konfirmandtjejerna ska få sina chokladbollar de vunnit på auktion av Adrian..Igår var det världens konstigaste ljus ute på kvällen när det hade regnat hela dagen..Här gör vi ledare en reklamfilm för Gud! Vi gjorde en parodi på Riesen-reklamerna, jag är sonen som frågar pappan om han kan få en del av hans bibel - "Du som alltid sagt att Kristendomen aldrig vart nåt för dig?" - "Det var läänge sen ju" och i busken sitter Jacob och dubbar vår typ.. tyska?Det är alltid jättekul med läsningarna... nästan alltid.Igår gjorde konfarna gipsmasker...Mina fantastiska tjejer som gör ett "monument" för mig!Vad händer i köket när ingen stör? ...

more to come! 3 veckor kvar!
Kommentarer
Postat av: Johanna

Man skulle varit där ser det ut som :)

Postat av: Linnéa

haha, hräligt härligt :)

ni verkar ha det roligt som fan :D

2009-07-20 @ 13:15:20
URL: http://trashscissors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback