210 - Dandelion

När det är så stekigt ute som det har vart hela helgen innebär det inget annat än bilder på blommor, enbart! Eller möjlgitvis sådant man kommer åt med kameran om man ligger på en filt i gräset.. Allt utöver det känns meningslöst.

Lite roligare bilder kommer väl vartefter, så fort vädret lugnat ned sig lite :)





209 - Ika i rutan

Oftast ska man nog låta bli att sprida sina idéer vidare men jag kan inte låta bli.
Jag blir alltid så sjukt inspirerad när jag kollar på den här snutten av kanske världens galnaste barnprogram.
Jag vill göra en fotosession med de här bilderna i åtanke och som genomgående känsla och tema. Mer åt konstfoto-hållet.

Jag blir fan inte förvånad att man blev som man blev när man växte upp med den här typen av barnprogram, men å andra sidan hur ser dagens barnprogram ut? Vad tycker ni om Ika? Jag vågade aldrig riktigt se mer än introt, men det räckte för att sätta igång min fantasi (speciellt när hon dansar runt som pirat, sjukt läskigt) men som Findus var jag helt besatt! Så klockren!



Nån som vill spåna på en fotosession baserad på Ika i rutan??

208 - Sommaren är säkrad!

Planerna inför sommaren 2009 ser ut som följande:

Först och främst blir det Turkiet i en vecka
Jag ska jobba i Stockholm lite här och var som vanligt
Sommarvik. som fotograf på Folkbladet hela juli
Jobba i studion i Norrköping som vanligt då och då
Stugledare på Brevik 10 dagar + lite gästande med Alfred
Semesterdagar? Nja.. få
Förhoppningsvis tillräckligt för att kunna vara på landet mer än vanligt.


Konfirmationshajken 2004



207 - Mitt reportage

Nu ligger mitt reportage om EU-valet uppe och är publicerat i dagens Folkbladet så om ni är nyfikna kan ni kika HÄR

206 - Tidsfördriv

Det är inte alla dagar det är så lugnt på jobbet att man hinner vända kameran ut-och-in eller bak och fram och ta lite egopics. Men idag var det det!



För varje dag som går älskar jag mitt "hår" mer och mer. Jag blir nog aldrig långhårig igen, så känns det nu iallafall. Jag förstår verkligen varför munkarna rakar av sig håret, man blir så mycket mer harmonisk inombords när man inte har massa hår att fokusera tankarna på och som bara är i vägen. Nu tvingas jag gå med huvudet högt, iallafall helt synligt när jag inte har någon ridå att gömma mig bakom. Då tvingas man automatiskt vara nöjd med sig själv, vilket jag faktiskt har blivit.

205 - Tomt på väggarna?

Jag hade så mycket fritid mellan bränningarna att jag satte mig för att pyssla i photoshop. Det slutade med att jag gjorde om ett par naturbilder till kvadrater och gjorde dem till lite mer tavlor än de var innan.

Nu är frågan vad jag ska göra med dem. Idén att ge bort/lotta ut en canvas på någon av dem till någon med för tomma väggar korsade mina tankar.

Är du intresserad? Skriv gärna vilken bild du vill ha och varför.








204 - "Di maggio"

Oj vad duktig jag är. Sitter och bränner ut alla mina tusentals bilder på backup-cds ikväll igen. Jag skulle haft lite födelsedagsfirande av mig och Molly tillsammans med Oskar och Ibbe ikväll men vi blev dissade för en fotbollsmatch! Illa. Men man blir varken förvånad eller upprörd :)

Jag fick fina födelsedagspresenter av nära och kära. Men ju fler år man fyller desto mindre spelar prylarna ngn roll. Jag blev (det låter klyschigt) faktiskt mer glad för alla fina gratulationer på sms, telefon och internet.

Ida bjöd mig på fika i Vasaparken, med glass, kakor, vindruvor, kaffe och kinderägg. Hur fint var inte det liksom?
Jag har fått ett par skor och en finfin resväska av mina föräldrar och igår gav John mig Veronica Maggios (Eller som min far säger - Veronica Di Maggio) cd och en Kalle Baah-singel (för att jag inte skulle glömma min gamla musiksmak)

av Jocke fick jag en klänning som var riktigt färggrann. Han tycker jag har för mycket gråa kläder.

203 - Tell me your politics

Det här är ingen politisk blogg på något sätt, men eftersom vi går i valtider kan man inte ungdå att prata politik. Jag vill egentligen bara göra min röst hörd på mitt ställe av internet, och uppmanar alla som brinner för samma sakfråga att ta en titt på denna länk:


foto: Djurensratt.se
EU-VALET


Jag vill verkligen ha koll på att den jag röstar på brinner för djurskydd på alla sätt och vis och Djurens rätt har gjort en sammanställning på rekomendationer utifrån en rad olika saker. Ta en titt själv! Jag trodde jag var säker, men nu vet jag mer.

Förövrigt ska jag skriva ett objektivt reportage om EU-valet för Folke till på fredag. Jag tar med öppna armar in info från er som kan och vet saker kring valet!

202 - Lite mer Brevik

Vi träffade på en padda som hoppade rakt in i min kamera



En till padda med maskros-damm överallt



Har du någonsin stått på en igelkott?



Alfred goes Norrman



Styrkemätning



Ful fisk



Skepp o Hojs visitkort 2009



Ett sällskap från mumindalen



201 - Heute ist mein tag

Idag är min dag :) Mattis fyller 4 händer.



Kuriosa: När jag var liten trodde jag att Magnus Ugglas låt "Kung för en dag" var skriven till mig..
- Den 25:e smäller det.
Vad naiv man var.

200 - Ledarträning

Det är alltid en speciell känsla i kroppen när man återigen är hemma efter att ha vart på Brevik. Det kommer jag inte att gå in på mer nu, för det skulle ta alldeles för lång tid och ingen skulle bry sig, så därför tänker jag inte tala om hur kul jag haft och hur fina människor det finns där, utan låta bilder från helgen tala för sig. Troligtvis förstår ingen vad vi håller på med om man inte var där, men det skiter jag i! :)

Jag börjar med lite bilder från gårdagskvällen när jag, Alfred, Sofia och Anastasia gav oss ut på fotoexpediton runtom lägret.
 





Och nu lite bilder från vårt lägerliv. :)











Fler bilder kommer i ytterligare ett inlägg! :)



199 - Brevik

Nu åker jag ut på landet i 5 dagar. Med andra ord bloggtorka. Ledarträning på Brevik nalkas.

198 - Mustaschkampen

Modell: Anna Dahlén
Smink/Hår:
Karin Johansson
Foto: Jag











197 - Behind the scenes filmklipp

Här kommer två filmsnuttar jag spelat in med nya kompaktkameran. Jag har för en gång skull faktiskt sparat ljudet, så man hör våra vackra röster där vi står och diskuterar färg på hängslen, hur vi ska måla mustascher och om Karins fina blomma på huvudet. Givetvis är det Islands bidrag i Eurovisionsongcontest som spelas så fint i bakgrunden.


196 - Fototävlingen

Jag fick en för tidig födelsedagspresent igår. Som jag sa hamnade jag helt snett i tunnelbanan, för jag blev intervjuad i telefon av en tjej från ungNT. Igår fick jag nämligen veta att jag vann deras fototävling! WIIE!

Här finns artikeln de gjorde på telefon eftersom jag var i Stockholm. De hade tänkt överraska mig och hade fått tag på Jockes nr på något konstigt sätt, för att få reda på vart jag var. Men tyvärr fick det bli över telefon då.

Mitt fina pris, en förstoring av bilden, i storlek 50x70 ska givetvis Becka få! Hoppas ni har stora väggytor lediga hemma ;) Jag våldgästar er nån dag så får vi spika!

Jag är klad hest! Stor kram och tack till alla som rösta på min bild! Här får ni en glad tvilling istället för en gallskrikande.

195 - Behind the scenes

Åh, idag har vart en lång dag. Började med att jobba 9-17 och sedan hamnade jag på helt fel tunnelbana när jag skulle till Karin, för jag var mitt i ett väldigt spännande telefonsamtal, så jag missade Västra Skogen och rörde omkring mig helt. Sedan träffade jag äntligen Karin och Anna och vi gjorde i ordning för vår efterlängtade mustasch-plåtning! Här kommer lite behind the scenes..

Vi började utomhus, men det var för mörkt och knepigt desutom hade jag glömt mitt paraply i lägenheten, så det blev inte så smickrande skuggor direkt. Vi begav oss till Solna för att plåta i studion istället och hade en rolig bussfärd på skånska. När vi åkte hem fastnade vi i derbyt mellan AIK och Djurgården så de hade spärrat av tunnelbanan. Jobbigt, men spännande såklart. (För en sån lantis som jag) Mer bilder och film kommer imorgon!








194 - Dubbeldäck

Jag och Jocke på väg mot Stockholm igen.. Idag fick jag veta något hemskt skojigt. Men jag kan inte tala om vad det är förrän imorgon... Wiie.





Ja tåg har vi åkt ihop förut ett par gånger iallafall, det kan man lugnt säga.

193 - Mattis

Fotograf: Ryan Garrisson








192 - Modell för en dag?

Jag passade på att gå till jobbet för att bli plåtad av Ryan när han ändå körde min vecka. Jag och Jocke tog med oss voffen och det blev en riktig upplevelse för henne. Först fick hon träffa en fin pudel och givetvis fick hon en del uppmärksamhet av mina kollegor :) Det blev superbra bilder och jag fick mig en del nya "profilbilder" också! Det var verkligen kul att stå framför kameran, även om jag var asnervös innan. Nu förstår man hur kunderna känner sig! Det är en bra lärdom..










191 - Betessläpp på Karlsunds gård

Vilken helt suverän dag det varit! Den började med att jag och Jocke stressade oss ut till en gård som hette Karlsund som hade sitt betessläpp för kossorna. Vi kom precis på minuten att det skulle börja och fick plats på andra sidan staketet, synd att vi inte såg när de kom ut ur ladugården men vi fick ändå bra plats precis vid hagen när de kom rusande. Det var en fantastisk känsla när de kom rusande mot en och var så lyckliga att de nästan dregglade över kameran och benen stod åt alla håll. De var så nyfikna på allt och alla och många stannade upp för att posa lite framför kamerna. De snackade som fasen också, och så fort den ena började råma i hagen började de andra som fortfarande stod inne att skrika tillbaks. Undrar vad de sa? "Sjuka människor som kommer hit och stirrar på oss" Kor är helt underbara djur iallafall!
Här kommer ett fint bildspel.



Först ut!















Den här snyggingen ställde gärna upp på bild!










190 - Eurovisiondags

Nu blir det schlager för resten av kvällen. Imorgon ska jag och Jocke åka på betesutsläpp på en gård utanför Norsholm! Ska bli såå mysigt! Ska passa på att fota lite glada kossor underifrån med vidvinkel :)

Här kommer lite kompatkamerabilder från hundvakten.



189 - Backup

Idag är jag verkligen hurtig. Jag sitter och massbränner alla mina bilder på dvd-skivor för att ha backup på två ställen. Köpte ju en extern hårddisk som jag har alla RAW-filer på (den är helt underbar, liten och enkel!)

Det tar sin tid med bränning, men det är värt det i det långa loppet. Min dator har börjat krångla så jag är livrädd för att den ska krascha när som helst. Jag sitter också och funderar på att fixa nya visitkort som är lite bättre än de jag köpte på test i vintras. Jag tänkte att jag skulle använda en bild istället för tre, för de vart så små att de knappt syns på riktigt.



Något annat jag upptäckte idag när jag loggade in på tailsweep var att jag fått in min första reklamkampanj! Känns ju rätt så trevligt. En samsung-kamera kommer att dyka upp lite här och var i bloggen under två veckor. Nice!

188 - Annas porträtt

I Mariannelund bad Anna mig att fota ett par naturliga porträtt på henne till lite cv och liknande. Hon är en helt fantastisk person med sådan karaktär! På måndag ska hon komma till Stockholm och vi ska plåta en idé som jag och Karin haft länge. Toppen! Bilderna är tagna i skenet av ett lysrör i köket av bygdegården i Mariannelund. För att inte få massa tråkiga skuggor när lampan kom ovanifrån fick Anna stå på en stol för att komma upp i höjd med lampan. Jag stod på en pall mittemot. Allt i "naturligt" ljus alltså. Här kommer porträtten:








187 - Det stora glasstestet!

Min duktiga Folke-redaktion och jag var ute på Norrköpings gator för att testa sommarens glass. Jag är verkligen nöjd med reportaget i tidningen idag så jag vill dela med mig av detta. Håller ni med oss??

Testet finns
HÄR



Foto: Linda Petersson

186 - Testbilder



185 - Reflexskärmar

Jag är på jakt efter reflexskärm i större variant inför sommarens alla plåtningar, och då hittade jag en väldigt användbar sida med videoklipp hur man bäst använder alla olika sidor av en reflexskärm, inne och ute och med olika ljus.

Se och lär!


184 - Äntligen ANTM cycle 12!

Äntligen har cycle 12 av Americas Next Top Model kommit upp på youtube. I julas låg bara första avsnittet uppe men nu har jag suttit hela kvällen och haft maraton! Så underbart med lite ny inspiration, och nya intriger givetvis. Vilka människor det finns. Men alltid lika roligt, trots 12 säsonger senare. Följer ni?

183 - Liten smart och smidig

Jag bestämde mig för att köpa en kompaktkamera trots allt.Det blir lite 20-års present till mig själv :) Mina föräldrar skulle ha med sig kamera till Riga, och jag ville ha en liten egen att kunna ta med i fickan. Så jag köpte en på företaget givetvis, och jag hoppas den blir bra. Jag har inte kollat så noga utan far min fick i uppgift att fixa. Den verkade bra, och lagom flashig för mig. Inte direkt så att jag behöver en i 3000:- klassen med 79millionerpixlar-ansiktsigenkänning-rosa och 10xoptiskzoom.
Så denna lilla fina sak blev det. Någon som har något liknande?



Panasonic Lumix DMC-FS3

182 - Planering

Då var man i Stockholm igen då. Inåsg att jag i princip är pank (om man pratar privata pengar och inte företagets) vilket jag fick lite panik över. Kanske dags att ta ut lite lön??

Jag och Jocke har lyckats åka om varandra hela våren, så vi har bara bott ihop en hel vecka totalt här uppe. Vi som skulle vara så duktiga och storhandla i Sundbyberg varje vecka.. Men jag har ingen lust att åka dit helt ensam och storhandla för strödagar. Jag ska ju åka hem imorgon igen! Så det blir Ica Gärdet och dubbla priser på allt. Underbart.
Inte konstigt att man är fattig.

Vilken sjuk känsla det var att tvätta "håret". Fantomenspasmer (eller heter det Fantom bara kanske..) av att man fortfarande har håret där. Jag har inte ångrat mig än! Vem fan kom på att man skulle ha hår? Så sjukt opraktiskt.

Ikväll är jag så avundsjuk på Karin som är och vimlar med Milovan på nåt oerhört fashionabelt ställe med scandinavian models och vem vet, kanske Persbrandt. Jag vill också!

I brist på nya fotosessioner satt jag och redigerade gamla bilder. Inga större förändringar kanske. Nästa vecka kommer det nytt däremot!



modell: Ida Mattson
smink/hår: Karin Johansson



Modell: Lina Lindberg
Smink&Hår: Karin Johansson

181 - Andra planer

När man har med barn att göra får man ofta ändra planer har jag listat ut. Skulle ha gjort ett fotojobb i eftermiddags, liknande det jag gjorde hos Becka. Men den lilla fick åka till sjukan inatt. Typiskt, och så tråkigt. Såg verkligen fram emot det. Men nästa gång får ni se bilder på sötisen.

Istället ska jag ta och umgås med min käraste Mollykyl och senare lite Jocke.



Min förtjusande lillebror kom fram till mig på stan när jag var med Ida och tog tag i mig samtidigt som han skrek:
- Är du helt dum i huvet eller?!

Han är inte finkänslig han,  men man förstår att han blev chockad när han såg mig. Lite dum i huvet är man väl alltid! :)

180 - Håråret som gått

Imorgon är det exakt ett år sedan Mickis gjorde mina dreads. Såhär dags för ett år sedan tvättade jag mitt hår med Yes diskmedel för att avfetta håret och det var något alldeles extra.. Sedan färgade jag det svart och när jag vaknade dagen efter åkte jag till Linköping. Sen satt jag i 9 timmar hos Mickis och hon slet, drog, tuperade, virkade, tog paus, virkade, slet, tuperade tills hela mitt hår var en stor ömmande knut av tunna dreads. Den natten sov jag med en strumpbyxa på huvudet, vilket var det mest obekväma jag vart med om. Att sova i skogen på massa rötter när man är på hajk var bekvämare! Jag provade att duscha med den hemska strumpbyxan men inget blev ju bättre, så jag sket i det rätt fort. Men så slet ju sig håret ganska fort också. Roligt var också att dagen efter jag skaffat dom hade vi terminsuppspelning med vår SKA-ensemble.. Folk tyckte jag gått in lite för mycket för det hela...

Ja tiden med dreads var spännande och härlig, men fruktansvärt ansträngande för att vara en så slapp frisyr.. Jag är glad att den är så praktisk nu! Jag har ändå haft ett år av mycket roliga och annorlunda frisyrer. Jag ångrar ingenting :D

179 - Mattis goes Carina Berg








178 - Idag åker det

Som jag har väntat.

Om en timme åker det, och jag tror att jag har bestämt mig för något åt det här hållet:


Lägger upp bild ikväll :)

177 - Lite kalasbilder

Idag har jag vart på kalas för Jocke och passade på att ta lite smickrande bilder på oss.









176 - Extrem vidvinkel

Idag har jag äntligen fått prova mitt nya objektiv som jag köpte för en vecka sedan! Det är så sjukt kul att prova nya vinklar, och när man fotar människor ser de ut som i skrattkammarn på Gröna lund! Alltså - aldrig något modellande med denna om det inte är under högst kontrollerade former! :D Men jag måste visa hur häftiga husen kan bli!







Med den här bilden får du inget modellkontrakt... Sorry.


175 - Freakshow

Här kommer rykande färska bilder från plåtningen med Anna. Temat var freakshow. Spontant och härligt, och jag är verkligen nöjd!

Modell: Anna Dahlén
Makeup/hår:
Karin Johansson








174 - Souk Bazaar

Idag fyller min käraste Jocke 22 hela år och det firade jag med kladdkaka på sängen. :)

Jaha ja. För er som känner mig så vet de flesta att jag inte direkt är någon shopaholic-tjej som springer på galleriorna efter jobbet. Men idag slutade det där ändå. Och tro det eller ej - det var faktiskt väldigt roligt. Jag mötte upp Karin för att ta en kopp kaffe, och när vi passerade SOUK-gallerian stannade hon upp och såg en rad olika annonser. Det var någon jätterea på allt på Topshop. Jag kände hundögonen när Karin undrade om vi skulle ta oss en titt, och givetvis kunde vi det. Det slutade i två timmars klädprovande och analyserande av färger, stiler och budgetspräckning. Jag höll på att gå hem 500:- fattigare, men lyckades ta mig samman och köpte bara ett par schyssta tights, det här med spontanshopping skrämmer mig lite.


foto: SOUK.se

Hursom helst, var det kul att vara lite tjejig och efter vår topshop-runda satte vi oss högst upp på Panorama i Kulturhuset och fikade. De stängde nästan direkt när vi kom dit, men jag hann iallafall käka upp min brie/salamimacka och vi hann skvallra om både det ena och det andra.




Tack för fint sällskap! :)

173 - Behind the scenes

Här kommer lite behind the scenes bilder från sessionen med Anne. Fotograf var hennes vän Linus.





ingen vacker syn, men vafan säkert underhållande.

172 - Fototävling i NT

Nu är det som så att jag gått till final i en fototätvling som Norrköpings tidningar anordnar. Det vore givetvis jättekul om du ville rösta på min bild - på Tuva och Enya från besöket hos Becka - så gå in HÄR för att göra detta:

Temat på tävlingen var "känslor" och jag tyckte att den här bilden utstrålade hunger. :)



Olov som ringde mig och meddelade att jag gått vidare igår, frågade om bilden var manipulerad - men självklart inte, klart man börjar skrika om syrran gör det? :)

171 - Map of the world

Sånt här tycker jag är så otroligt spännande! På tailsweep.se kan man se statistik över vart i världen ens läsare kommer från.. (och givetvis hur många de är) och jag tycker det är sjuukt coolt att det sitter någon/några strax utanför Belgrad och tittar på mina bilder.. Hur hittade dom hit och vilka är de liksom??

170 - Shortcut

Nu har jag bokat klipptid på måndag och jag kan knappt vänta. Sen jag var hårmodell i februari har håret växt som ogräs och färgen blekts ur och jag känner mig redo för en drastisk förändring. Igen. Jag var nära på att raka av håret i helgen när jag blev peppad av Sandra som just gjort det, och Robert som trodde jag skulle bli coolast i "min by" :D Det var inte första gången jag fick höra att jag borde kapa av håret riktigt kort, så nu ska jag faktiskt göra det. Men jag är osäker på exakt hur. Jag har ju fortfarande inte många mm kvar i nacken, så där blir det svårt att göra något alls. Jag har tittat runt för lite inspiration. Vad tror ni?




Foto: Stella Pictures



Eller kanske raka av allt iallafall, som Natalie Portman i V for Vendetta? :)

169 - Anne

Här kommer då äntligen lite resultat från plåtningen med Anne i Mariannelund. Det var ruskigt varmt och stekigt ute vid sågverket där vi plåtade, och jag fick - trots Annes höjdrädsla - upp henne högst upp på en av spånhögarna. Hennes kompis som agerade assistent fick också kravla sig upp med min reflexskärm och det blev mycket spån och mysko djur i skor och kläder. En annorlunda och rolig plåtning, med lite svårare ljussiutation än jag är van vid. Vad kunde jag gjort bättre?

Modell:
Anne Johansson
Makeup/hår: Sarah Maria Bondeson










168 - Behind the scenes

Här kommer ett litet amatörsmässigt videoklipp från Mariannelund. Denna gång accepterade youtube mitt låtval utan att anklaga mig för upphovsrättsbrott, eftersom jag valt en ganska randomlåt..Håll till godo!

167 - Mattis

Det var brist på modeller under första dagen i Mariannelund så jag blev haffad medans jag väntade på att Anna skulle bli färdigsminkad av Karin. Det är inte ofta, men det kan hända att jag hamnar framför linsen. Det var inte speciellt roligt måste jag säga.. därför min något sammanbitna min. Okej lite spännande var det kanske..Det krävs mer övning!

Foto: Peter Sköld
Redigering: Jag

166 - Anna

Här kommer ett smakprov på första sessionen jag genomförde i Mariannelund.

Model: Anna Dahlén
Mua:
Karin Johansson

165 - Fototräffen i Mariannelund

Detta blev min tredje fototräff och absolut den mest lyckade. Det var så sjukt kul att träffa alla nya människor, mest fotografer, men även flera modeller. Man lär sig mest av att se och prata med andra. Det blev en helg med massa go fika och tipspromenad (som var extremt intern kring modellbilder.se) och spontana, men även planerade plåtningar. Det kommer att vara galet mycket behind the scenes från helgen!

Här kommer ett smakprov vad vi pysslade med dag 1.



Mycket fika blev det, och sedan tipspromenad. Jag, fotograf
Robert Milovan och Karin var taggade till tusen.



Karin är sämst att ta bilder på sig själv, så det blev en livrädd Matilda och Robert Milovan samt Karins glasögonbåge.



Sarah Maria färdigsminkad av Karin inför plåtningen med Sandra Westman..



Sen åkte vi till en härlig strand för att kolla in när Sandra plåtade Sarah Maria.



Såhär såg det ut "behind the scenes". Det ska bli riktigt kul att se resultatet!



Jag och Karin träffade en tjej som hette Anna och modellade för första gången (vilket var otroligt att förstå!). Vi gjorde henne till tema Freak show och de bilderna kommer upp snart!

164 - Mariannelund

Det har vart en helt fantastisk helg med strålande solsken, brända axlar och underbara människor i Mariannelund. Jag och Karin åkte bil tillsammans med hennes lärare Sarah Maria och hennes flickvän Hanna ner till Småland.

Här kommer först lite bilder från vår roadtrip. Mer bilder kommer från själva träffen. Vi kom ner så tidigt att vi bestämde oss för att ta en sväng förbi Bullerbyn också!





163 - Valborg

Jag hade i princip glömt bort att det var Valborgsmässoafton idag. Det blir på nåt sätt så när man inte har de där ständiga sångerna omkring sig längre.. Glad såsom fågeln och Vintern rasat. Och så givetvis den där körprovslåten.. va sjutton heter den?! Strömkarlen ilar sorgerna vilar... Klappa mitt hjärta klaga och hör... Aja det kommer nog till mig sen.

Jag och Jocke tog en sväng i Folkparken med kameran hursom, för att ändå få nån liten känsla av den där tiden när man sjöng in våren.. Det var några galningar som såklart försökte sig på att kasta sig in i elden, och jag lyckades fota en, om något, suddig bild på försöket.



Det är väl något mäktigt men samtidigt så skrämmande med eld! Längre ner på gatan stod brandbilar utanför bostadshus.. Det fick det att krypa längs ryggraden på mig. Jag har fan fobi för eldsvådor!



Canons fasta 50/1,8 mm objektiv är fantastiskt på natten! Det ser ut som att Jocke står vid kyrkan mitt på dagen! Men skarpt - inte ett dugg!

Nu åker jag på fototräff i Mariannelund! Kommer hem lagom till musikalen Ludwig på lördag med alla gamla klassisar och esteter! Toppen!