010608

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu.

Gårdagen bjöd på mycket även om jag inte räknat med det.
Hela veckan har egentligen bjudit på många upplevelser.

I torsdags fotade jag In flames på Gröna Lund.
Det var ganska overkligt. Anders Fridén passarde mig backstage och jag var nästan på väg att slänga upp en hand för att känna på honom, för att se om det var han, men kom då på varför jag var där. För att försöka leka proffsig fotograf. Då gör man inte så. Däremot kom ett gäng emobarn efter honom. De hade säkert vunnit en idolträff.

Fast såklart, helt iskall var jag inte. Diskret smög jag ut bakvägen för att se vart han tog vägen. När han hade blivit utskälld av sin manager tog jag tillfället i akt (jättelämpligt) och sträckte fram handen för att presentera mig. En dalademokratsfotograf undrade om jag ville att han skulle ta en bild på oss, så jag frågade vänligt och iskallt om jag fick ta en bild, men det gick inte för sig. Han skulle vara med sin familj. Sött. men värt ett försök!

Igår var jag i Linköping hela kvällen för att fota sista rockkarusellsfinalen. Börjar bli lite trött på de där spelningarna nu. Men helt ovärt var det inte igår. Intresset var större än tidigare om jag säger så, och jag kommer tjäna ett antal hundralappar på min vistelse igår. ÄNTLIGEN.
Nu måste jag fan ta tag i mitt liv och skaffa F-skattesedel så jag kan sluta krångla.

Mitt delmål: Bli egenföretagare helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej!

Vill du ha chans att vinna en klänning?
Isåfall tycker jag att du ska kika in på min blogg och tävla! ;)

//Natalie B


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback