136 - Parplåtning

Det blev en sjukt lång dag, som började för mig vid halv 6. Halvsov hela tågresan tack och lov. Fastnade för första gången i mitt liv i en hiss på väg ner till tunnelbanan, jag som just har blivit av med min hissfobi.. Min väska vägde flera ton så jag testade hissen för en gångs skull. Konstigt nog fick jag inte panik, utan sa vänligt till damen brevid "Jaa, det verkar som att vi har fastnat..".. hon däremot började gapa om att det inte fanns några fönster och att hon tyckte det var så obehagligt. Märkligt hur man fungerar i "kris"-situationer.. Inte som man trodde iallafall.

Har vart en fin dag på jobbet, lite halvslitig sådär. Vid halv 6 satte jag igång veckans första plåtning, tillsammans med
Karin, Zandra och Daniel. Tanken var en parplåtning med lite bar överkropp. Jag har vart duktig och för första gången tagit lite behind the scenes bilder och tillochmed spelat in film. Den får vänta lite dessvärre, då Karin har den.

Bjuder på en bild. Hela resultatet får vänta tills jag hunnit redigera lite mer. Kom hem först vid halv 9, och då fick jag ställa mig och laga mat. Inte tribbeltrabbel direkt.

Fick chans att prova blixten utomhus för första gången idag! Jäklar vilken skillnad. Måste öva lite mer bara... Hur coolt som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback