77 - Hannah

Tredje gången inom loppet av två veckor idag som modellen blev sjuk för mig och Karin, men som tur var var Hannah Lundgren redan sminkad och redo för en spontan plåtning. Studioblixtarna var upptagna så vi körde med fast ljus och här är resultatet.

Smink: Karin Johansson (http://estetiskt.blogg.se)
Modell: Hannah Lundgren
76 - Mona

Jag har spenderat 4 dagar i Helsingborg för att min älskade Ciia ska åka till Asien i fyra månader. Medan hon knegade på jobbet tog jag tillfället i akt och mötte upp en modell jag haft kontakt med och gjorde en mycket kall, blåsig och mörk utomhus-session med enbart naturligt ljus och ett mycket stort tålamod. Det var mycket beundransvärt att Mona höll humöret på topp och vi gjorde det bästa av förutsättningarna. Bilderna är tagna med mitt fasta 50/1,8 objektiv. Kvalitén är därefter.


75 - NY HEMSIDA

Nu äntligen har min hemsida kommit igång och Jocke har slitit sitt hår mycket intensivt de sista dagarna. Men nu fungerar allt och jag är så nöjd!! Tala gärna om för mig vad ni tycker och vad som kan förbättras. Är den användarvänlig? Stilren? Funktionell? De tre egenskaper som jag prioriterar högst. :)

http://fotografmatilda.nu

74 - Stephanie & Karin

En helt fantastiskt rolig kväll i studion med Stephanie och Karin. Jag hittade till min stora glädje en hög med bakgrunder i garaget, och insåg att jag aldrig mer behöver fota med det grå 80-tals tyget som P.O envisas med att använda. Där fanns alla färger, tillochmed gul och limegrön. (Den dagen den sorgen) så vi släpade helt enkelt upp en neutral grå bakgrund.
Helt otroligt att förstå, men det var första gången Stephanie stod modell. Vilken talang! Jag blev verkligen så nöjd och Karin är lika fantastisk som alltid. Tack tjejer!

Makeup: Karin Johansson
http://estetiskt.blogg.se
Modell: Stephanie Peterssen
73 - Kajsa Berg

En spontan plåtning med Kajsa och Tobbe i Svärtinge medan snön låg kvar och solen sken, så varmt att man kunde stå utan jacka :) Underbart.


72 - Hjälp mig!

Nytt år och nu ska det bli åka av! Jag ska försöka bygga en portfolio på 10 bilder men jag behöver verkligen hjälp med att hitta rätt. Jag är min egen värsta domare och kan aldrig känna mig 100 nöjd, även om jag vet vilka favoriter jag har. Tanken är att det är mode/porträttbilder som ska ingå i min portfolio, och då menar jag alltså utskrifter i en pärm. Jag behöver dig som tittar in här på min blogg och din åsikt och vill gärna att du skriver till mig och talar om vilken/vilka bilder som tilltalar dig mest och gärna varför. De jag väljer emellan just nu är följande:

Skriv gärna till mig och tala om vilken bild/bilder du tycker är de bästa och som bör vara med i min portfolio. Fler kommer antagligen så småningom med tanke på att fler sessioner är inbokade. Tack för hjälpen!!