90 - prylmani

Denna vecka har jag spenderat pengar. Ingenting jag egentligen gillar - inte för att det är lågkonjuktur eller något åt det hållet - bara det att jag alltid är fruktansvärt snål. Det tar mig åtskilliga månader innan jag slår till på saker jag gått och funderat på,men nu har jag tagit tag i saker och ting som jag faktiskt behöver till jobbet.

från
www.kaffebrus.com har det inhandlats en synkadapter och en blixtkabel.


Men till min stora glädje och lycka, kom min kära pojkvän in med en annons från fotovideo om extrapris på Canons 40D och plötsligt tog köpviljan tag om mig på riktigt och jag skickade honom till butiken ikväll. Nu sitter han uppe i vår lägenhet med min nya älskling och jag kan knappt vänta tills imorgon då jag får sätta tänderna i min nya kompanjon och kollega. IT´S MINE! SOM JAG HAR VÄNTAT. Imorgon ska jag ut på landet, till Gusum för en liten extra special fotosession med en mycket speciell tjej. Resultatet får ni vänta på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Ida UNG MAMMA

vad är det för foton du skall ta på becka? till något reportage elelr?www.gotteochvi.com

2009-03-17 @ 15:33:56
URL: http://www.gotteochvi.com
Postat av: KinaStina

Hej Matilda! Jag, Ida, Julia Och Sara kommer att åka upp till Stockholm den 27 mars! Ida sa att du var lite ensam där uppe så vi tänkte om du villa vara med oss på lördagkväll? Det är du som bor i staden så det är du som vet om vi kan gå ut och dansa någonstans :PHur som helst så vill vi att du ska äta middag mig på Lördagskvällen! Kram Kram

2009-03-17 @ 15:57:18
URL: http://finakinastina.blogg.se/
Postat av: madelene

Jätte fina bilder på hela din blogg! :D

2009-03-17 @ 16:54:07
URL: http://mmadeleneeee.blogg.se/
Postat av: j

mkt fina bilder! <<duktigt!

2009-03-17 @ 17:44:16
URL: http://tryme.blogg.se/
Postat av: mammabecka

Längtar efter bilder!! Kommer de upp redan i kväll eller?Det var superkul att ha dig här och det är klart att du får komma fler gånger.kram

2009-03-17 @ 20:34:37
URL: http://mammabeckas.blogg.se/
Postat av: KS

Hahahah! Det var inte så jag menade!Vi tänkte gå på stan och bara njuta av storstanlivet! På kvällen tänkte vi ha middag hemma hos mig och det är där du är involverad! Kom om du kan! :DSen tänkte vi gå ut och dricka lite drinkar och efter det (om vi hittar npgot ställe) ska vi gå ut och dansa!

2009-03-17 @ 21:35:34
URL: http://finakinastina.blogg.se/
Postat av: Madde

Så lite så :) Du tar verkligen jätte vackra bilder! :)

2009-03-18 @ 22:23:56
URL: http://madelenesiitari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback