312 - Fredrik & Lovisa

Idag har vart en slitsam men väldigt fin dag! Den började klockan halv 8 då jag tumlade ur huset och höll på att glömma allt viktigt inför dagen, fick springa tillbaka och höll på att missa pendeln.. Sen jobbade jag i Hägersten ett par timmar, bla med två familjer som tog "kusin-bilder" och det gick jättebra! :)

Efter lunch åkte jag in till Gamla stan och försökte sätta mig för att koppla av med en kopp kaffe vid vattnet, men det blåste så förbannat och de byggde överallt, så jag fick inte direkt nån ro.. åkte därför direkt till Fridhemsplan och gick till Kungsholmen där dagens bröllopsplåtning skulle äga rum lite senare.

Efter att jag yrat omkring för att försöka hitta kapellet stötte jag på bröllopssångerskan, och sedan brudparet.

Det var ett riktigt fint bröllop som gick i orange, jag kom på mig själv med att börja sjunga med i psalmerna och blev själv tårögd när sångerskan sjöng så underbart fint. Jag är en sån blödig bröllopsfotograf! Jag lever mig verkligen in i ceremonin.. haha. Efteråt fick jag följa med hem till brudparets föräldrar för att föreviga den första skålen, och blev själv bjuden  på lite champagne. Ett riktigt fint och trevligt bröllop, med massa härliga människor.

Jag delar med mig av  det bästa av dagens skörd här, och hoppas att kanske just ni vill låta mig fotografera ert bröllop i framtiden :)
Kommentarer
Postat av: Annika

Alltid lika vakra bilder!

Postat av: Johanna

Gud, så härliga bilder! Det é nått speciellt med bröllop :)

2009-09-27 @ 02:58:31
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: 9e-Anna

Du ska lätt få fota mitt bröllop när den dagen väl är kommen... :)

2009-09-30 @ 07:51:09
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback